SNABBLAGAD LAXWOK MED RISNUDLAR
Laxwok med risnudlar och grönsaker – en av världens bästa snabbmatsrätt. Fantastisk god och fylld med bra näringsämnen. En perfekt rätt att slänga ihop med de ingredienser man har hemma eller när tiden är knapp. Använd frusna eller färska grönsaker utifrån eget tycke och smak. Knäck i ett ägg mot slutet för extra krämighet och ytterligare protein- och näringsboost.


Ingredienser (4 portioner)
400-500 gram laxfilé
Färska/frusna grönsaker, exempelvis morötter/broccoli/vattenkastanjer/rödlök/vitkål/spenat/paprika
Ett paket risnudlar
Smaksättningar, exempelvis ingefära/chili/sojasås/salt/peppar
Rapsolja
Sesamfrön
Gör så här
Skär laxfilérna i små bitar och stek i matfett. Woka grönsakerna och koka nudlarna. Blanda ihop allt och smaksätt med sojasås, ingefära och andra kryddor. Toppa eventuellt med sesamfrön.