SNABBLAGAD LAXWOK MED RISNUDLAR

Laxwok med risnudlar och grönsaker – en av världens bästa snabbmatsrätt. Fantastisk god och fylld med bra näringsämnen. En perfekt rätt att slänga ihop med de ingredienser man har hemma eller när tiden är knapp. Använd frusna eller färska grönsaker utifrån eget tycke och smak. Knäck i ett ägg mot slutet för extra krämighet och ytterligare protein- och näringsboost.


Ingredienser (4 portioner)
400-500 gram laxfilé
Färska/frusna grönsaker, exempelvis morötter/broccoli/vattenkastanjer/rödlök/vitkål/spenat/paprika
Ett paket risnudlar 
Smaksättningar, exempelvis ingefära/chili/sojasås/salt/peppar 
Rapsolja 
Sesamfrön
 
Gör så här 
Skär laxfilérna i små bitar och stek i matfett. Woka grönsakerna och koka nudlarna. Blanda ihop allt och smaksätt med sojasås, ingefära och andra kryddor. Toppa eventuellt med sesamfrön. 
 
FISKRÄTTER | |
Upp